(4
pers.)
800 g steinbitfilét
1 dl olivenolje
1rød paprika i strimler
1 liten squash i biter
1 løk i tynne båter
1 ts finrevet frisk ingefær
½ - 1 finhakket rød chili
2 finhakkede hvitløkbåter
1 dl fiskebuljong/kraft
½ dl soyasaus
½ ts "Fem-krydder"- om du har
½ ts maisennamel
salt og pepper
Tilbehør:
Ris, gjerne jasminris
Fremgangsmåte:
Skjær fiskefiléten i terninger ca 3x3 cm, pass på at alle bein er
fjernet. Varm oljen i en wokpanne. Stek fisken raskt og tilsett paprika,
squash og løk, stek videre i 2 -3 minutter. Dryss litt pepper over.
Tilsett hvitløk, ingefær og chili .Rør ut maisennamel i soyasaus og
fiskebuljong og hell blandingen over fisken og grønnsakene.Smak til med
"fem-krydder" ev salt og pepper.
 |