Fisk -> Steinbit i wok
(4 pers.)

800 g steinbitfilét
1 dl olivenolje
1rød paprika i strimler
1 liten squash i biter
1 løk i tynne båter
1 ts finrevet frisk ingefær
½ - 1 finhakket rød chili
2 finhakkede hvitløkbåter
1 dl fiskebuljong/kraft
½ dl soyasaus
½ ts "Fem-krydder"- om du har
½ ts maisennamel
salt og pepper

Tilbehør:
Ris, gjerne jasminris

Fremgangsmåte:
Skjær fiskefiléten i terninger ca 3x3 cm, pass på at alle bein er fjernet. Varm oljen i en wokpanne. Stek fisken raskt og tilsett paprika, squash og løk, stek videre i 2 -3 minutter. Dryss litt pepper over. Tilsett hvitløk, ingefær og chili .Rør ut maisennamel i soyasaus og fiskebuljong og hell blandingen over fisken og grønnsakene.Smak til med "fem-krydder" ev salt og pepper.