Salat -> Salat med marinerte reker

1/2 isbergsalat, lollo rosso eller en blanding av disse
400 g rensede reker
1 boks tunfisk i vann (150 g)
100 g kokte, brune bønner
1 rød paprika
1 ss finhakket dill

Marinade:

2 ss olivenolje
4 ss balsamicoeddik
1/2 rød chilipepper
1 ts frisk revet ingefær
1 båt hvitløk
1/2 ts salt
1/4 ts pepper

Tilberedning:

1. Finhakk chilipepper og hvitløk, og skjær paprika i strimler.
2. Bland olje, eddik, chili, ingefær og hvitløk og hell blandingen over rekene. Sett dem kaldt, og la trekke i minst tre timer. Smak til med salt og pepper.
3. Anrett salat, bønner, tunfisk og øvrige ingredienser på fire tallerkener og fordel rekene og marinaden utover. Dryss over finhakket dill til slutt.
Server med grovt brød.