(2 porsjoner):
-
200 g kyllingbryst, skåret i tynne skiver
- 1 pose á 120 ml Blue Dragon østers og vårløk stir-fry saus
- 410 g Blue Dragon stir-fry vegetables
- 175 g sukkererter, paprika, gulerøtter, løk eller andre grønnsaker etter
eget ønske
- 1 ss matolje
- salt og pepper etter smak
- gressløk eller vårløk til pynt
Varm oljen i en wok eller stekepanne, fres kyllingen i 2 minutter.
Tilsett alle grønnsakene og fres i 1 minutt.
Til slutt tilsettes Blue Dragon stir-fry saus og alt stekes til det er
varmt, ca 1-1,5 minutt. Pynt med hakket gressløk eller vårløk og server
straks med nudler eller ris.
Per porsjon:
Med 100 g ferdig kokt ris: 370 kcal
Med 100 g ferdig kokte nudler: 385 kcal i tillegg
TIPS: Dette er en basisoppskrift hvor du kan bruke alle typer
kjøtt, fisk og skalldyr. |