Dag Westgård
Kjøtt -> Kyllingwok med østers & vårløksaus
(2 porsjoner):
  • 200 g kyllingbryst, skåret i tynne skiver
  • 1 pose á 120 ml Blue Dragon østers og vårløk stir-fry saus
  • 410 g Blue Dragon stir-fry vegetables
  • 175 g sukkererter, paprika, gulerøtter, løk eller andre grønnsaker etter eget ønske
  • 1 ss matolje
  • salt og pepper etter smak
  • gressløk eller vårløk til pynt
Varm oljen i en wok eller stekepanne, fres kyllingen i 2 minutter. Tilsett alle grønnsakene og fres i 1 minutt.

Til slutt tilsettes Blue Dragon stir-fry saus og alt stekes til det er varmt, ca 1-1,5 minutt. Pynt med hakket gressløk eller vårløk og server straks med nudler eller ris.

Per porsjon:
Med 100 g ferdig kokt ris: 370 kcal
Med 100 g ferdig kokte nudler: 385 kcal i tillegg

TIPS: Dette er en basisoppskrift hvor du kan bruke alle typer kjøtt, fisk og skalldyr.