4 porsjoner | 20 min | Enkelt
Denne fiskesuppen med fennikel og laks tar utgangspunkt i en posesuppe og med noen få grep er den som hjemmelaget. Den er lett å lage og passer perfekt i en travel hverdag.
Ingredienser:
250 g laksefilet, uten skinn og bein
- 150 g reker, uten skall
- 0,5 stk fennikel, frisk
- 1 stk vårløk
- 1 stk gulrot
- 1 pose fiskesuppe
- vann
- matfløte
Tilbehør:
brød
Framgangsmåte:
- Skjær laks i terninger, fennikel i tynne strimler, vårløk i ringer og gulrot i skiver.
- Lag fiskesuppen etter anvisning på posen, men bruk matfløte i stedet for melk.
- Ha laks, fennikel og gulrot i suppen når den er kokt ferdig, og la det trekke videre i ca. 4 minutter, til fisken er kokt.
- Ha i reker og dryss over vårløk rett før servering.
- Server gratengen med råkost og kokt potet.
Server fiskesuppen med brød ved siden av. |