Dag Westgård
Fisk -> Fiskesuppe
(4 porsjoner)
  • 1 pose fiskesuppe, for eksempel Bergens fiskesuppe
  • 1 purre
  • 2 gulrøtter, i skiver
  • 1/2 blomkål, i små buketter
  • 1/2 brokkoli, i små buketter
  • 200 g sei- eller torskefilet, i terninger
  • 1 boks reker, uten lake
  • salt
  • pepper
  • dill

Fremgangsmåte:

Benytt hvilken som helst pulverbasert fiskesuppe. Lag suppen som anvist på pakken. Kutt opp grønnsakene og fisken, og ha det hele i suppen. La fiskesuppen trekke i 10-15 minutter, eller til fisken og grønnsakene er møre. Tilsett reker rett før servering slik at de kun blir gjennomvarme. Ligger rekene lenge i den varme suppen, blir de seige.

Smak til med salt og pepper etter ønske. Pynt med dill!

Server fiskesuppen med urtebrød eller flatbrød, slik at måltidet blir balansert.