(4 porsjoner)
-
1 pose fiskesuppe, for eksempel
Bergens fiskesuppe
- 1 purre
- 2 gulrøtter, i skiver
- 1/2 blomkål, i små buketter
- 1/2 brokkoli, i små buketter
- 200 g sei- eller torskefilet, i terninger
- 1 boks reker, uten lake
- salt
- pepper
- dill
Fremgangsmåte:
Benytt hvilken som helst pulverbasert fiskesuppe. Lag suppen som anvist på pakken. Kutt opp grønnsakene og fisken, og ha det hele i suppen. La fiskesuppen trekke i 10-15 minutter, eller til fisken og grønnsakene er møre. Tilsett reker rett før servering slik at de kun blir gjennomvarme. Ligger rekene lenge i den varme suppen, blir de seige.
Smak til med salt og pepper etter ønske. Pynt med dill!
Server fiskesuppen med urtebrød eller flatbrød, slik at måltidet blir balansert. |